четвер, 23 серпня 2018 14:10

Пояснили, чому Іван Дорн знову зміг виступити в Україні
3

Співак Іван Дорн виступив у Чорноморську
Фото: Катерина Лук'яшко
Співак Іван Дорн виступив у Чорноморську
Співак Іван Дорн виступив у Чорноморську

Засновник Koktebel Jazz Festival Лілія ­Млинарич пояснила, чому опальний співак Іван Дорн виступив на фестивалі.

"В Україні не так багато студій, які професійно займаються українською музикою. Одна з них - Masterskaya , яка належить Івану Дорну. Вони продають розважальний продукт: джазове караоке, майстер-клас від зірок гри у волейбол. Під цим лейблом знаходиться багато розкручених українських зірок. Вони продають продукт — фестиваль у ньому зацікавлений. В їх контракті прописано, що Іван Дорн у будь якому форматі може підтримати роботу своєї студії. Він може бути ведучим, заспівати пісню, три, або й десять. Він захотів показати джазову програму. Вона повністю відповідає нашій концепціїї", - каже Лілія ­ Млинарич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто з українських зірок запалить на Koktebel Jazz Festival

Після того, як стало відомо, що артист стане хедлайнером фестивалю, в мережі з'явилися активні обговорення. Деякі негативно сприйняли цю новину, інші ж чекали на виступ артиста.

На Koktebel Jazz Festival 2018 Іван Дорн виступив зі своєю джазовою програмою Jazzy Funky Dorn. Артист знімав з себе майку, танцював і навіть заліз на конструкцію сцени вгорі. Одеські активісти, що 5 годин провели біля входу на територію фестивалю, зірвати виступ так і не змогли.

З 16 по 19 серпня в Чорноморську на Одещині пройшов Koktebel Jazz Festival.

Зараз ви читаєте новину «Пояснили, чому Іван Дорн знову зміг виступити в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі