четвер, 08 серпня 2013 12:32

Повернення британського "Шерлока" та справжнє кохання принцеси Діани - нові трейлери тижня
9

Шерлок
Шерлок
Шерлок
Шерлок
Діана: Історія кохання

Gazeta.ua підібрала найсвіжіші кіноролики цього тижня.

Перший тизер знаменитого британського серіалу "Шерлока" з Бенедиктом Камбербетчем уже набрав більше 3 мільйонів переглядів. Ватсон відростив вуса і чекає в ресторані... на Шерлока?

У комедії "Досить слів" розповідається про розлучених чоловіка (Джеймс Гандольфіні) та жінку (Джулія Луїс-Дрейфус), між якими зав'язуються романтичні стосунки. Згодом героїня випадково знайомиться з колишньою дружиною свого нового партнера. Це один з останніх фільмів за участю Гандольфіні (широку популярність завдяки ролі в телесеріалі "Клан Сопрано"). Актор помер у Римі 19 червня 2013-го на 52-му році життя.

Автори фільму "Діана: Історія кохання" вирішили відтворити лише останні роки принцеси Діани (її зіграла Наомі Уотс). Вона крутить роман з пакистанським хірургом Хаснатом Ханом (його грає Навин Ендрюс), і саме на цій "історії кохання" автори роблять акцент, а не на розтиражованому таблоїдами роману Діани з Джеймсом Хьюїттом і Доді аль-Файєдом.

Мокьюментарі "Bad Grandpa" - роад-муві про пригоди 86-річного героя і його 8-річного онука. Це вже четвертий повнометражний фільм за мотивами культового телешоу "Диваки". Судячи з трейлеру, Ноксвілл, який зіграв пенсіонера, надихався вибриками Саші Барона Коена... Як от перевдягнув свого онука стриптизеркою і повів на дитячий конкурс талантів.

"Мачете вбиває" - продовження історії про безстрашного спецагента Мачете. Головну роль як і в попередній картині Роберта Родрігеса виконує Денні Трехо. Судячи з трейлеру, у виробництві другої серії саги фантазія у режисера розігралася на повну котушку. Мішель Родрігес, яка носить пов'яязку на оці як завжди хизуються м'язами, а Денні Трехо не перестає дивувати схованою зброєю чи то в мобільному, чи то за поясом.

Зараз ви читаєте новину «Повернення британського "Шерлока" та справжнє кохання принцеси Діани - нові трейлери тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі