понеділок, 21 грудня 2020 00:45

Пол Маккартні випустив карантинний альбом

Пол Маккартні випустив карантинний альбом
Британський музикант та засновник гурту The Beatles Пол Маккартні на весняному карантині записав вдома альбом та знімав там кліпи. Фото: Twitter

Британський музикант Пол Маккартні випустив новий альбом McCartney III. Увійшли 11 пісень, які записав під час карантину.

Вокал та інструментальні партії Маккартні сам записав у студії. Наприклад, перший трек "Довгохвостий зимовий птах" (Long Tailed Winter Bird) - це інструментальна імпровізація на акустичній гітарі, яка триває понад п'ять хвилин. Також виступив продюсером.

1970-го музикант випустив у такому ж стилі альбом McCartney I, 1980-го - McCartney II.

Раніше на сингл з альбому Find My Way Маккартні випустив кліп, знятий у його домашній студії. Режисером був Роман Коппола, син Френсіса Форда Копполи.

Разом з цим музикант заявив про намір вакцинуватися від коронавірусу якомога швидше. Може стати однією з перших британських і світових суперзірок, які отримали щеплення. Має право на це й за віком - Маккартні 78 років.

Співачка Тейлор Свіфт спеціально перенесла реліз останнього альбому Evermore, щоб поступитися місцем Полу Маккартні.

Пол Маккартні напише мюзикл за мотивами різдвяного фільму "Це чудове життя" 1947-го. Сценарієм займеться Лі Голл, що працював над стрічками "Біллі Еліот" та "Рокетмен".

Зараз ви читаєте новину «Пол Маккартні випустив карантинний альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі