вівторок, 24 липня 2018 12:20

Пол Маккартні відтворив легендарне фото The Beatles

Пол Маккартні відтворив легендарне фото The Beatles
Дванадцятий альбом The Beatles підкорив весь світ піснями і обкладинкою. Фото: adme.ru

Британський гурт The Beatles досі має чималу популярність серед меломанів. Через майже 50 років після зйомки знаменитого фото колективу один із його учасників Пол Маккартні вирішив відтворити кадр.

Дванадцятий альбом The Beatles підкорив весь світ, як тільки з'явився на прилавках. Прихильникам сподобалась не тільки пісні, але й її обкладинка. Альбом прикрашало фото, на якому Джон Леннон, Пол МакКартні, Рінго Старр і Джордж Гаррісон переходять лондонську вулицю Еббі-Роуд.

Нещодавно 76-річний Пол Маккартні опинився на місці легендарної зйомки. Під захоплені овації музикант двічі перейшов вулицю, як зробив це у 1969 році. Зняла все на відео донька артиста – Мері Маккартні.

🎥@maryamccartney #PaulMcCartney #EgyptStation #AbbeyRoad

Публикация от Paul McCartney (@paulmccartney)

Відео виклали в Instagram. Люди запитали Пола Маккартні, чому він на легендарному знімку босоніж ходить по асфальту, в той час як інші музиканти обрали стильне взуття. На це артист відповів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найзаможніших музикантів світу

"То був дуже спекотний день, і я був у сандалях, так само, як сьогодні. Я просто скинув їх, бо було дуже жарко, коли ми переходили вулицю. Не було ніякого особливого сенсу", – згадав Пол Маккартні.

Why did the Beatle cross the Abbey Road 🚶🏽‍♂️

Публикация от Mary McCartney (@maryamccartney)

Британський музикант і учасник гурту The Beatles Пол Маккартні презентував 2 композиції - I Don't Know та Come On To Me.

Зараз ви читаєте новину «Пол Маккартні відтворив легендарне фото The Beatles». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі