середа, 13 лютого 2019 19:18

Показали трейлер фільму про світ без "Бітлз"

Показали трейлер фільму про світ без "Бітлз"
У музичній комедії "Вчора" весь світ, окрім однієї людини, забув про рок-гурт "Бітлз" і їхні хіти. Фільм зняв британський режисер Денні Бойл. Фото: imdb.com

У мережі з'явився трейлер британського фільму "Вчора" про світ, у якому всі, крім однієї людини, забули про рок-гурт "Бітлз".

Джек Малік - молодий і талановитий, але бідний музикант. Однієї ночі під час глобального вимкнення електроенергії його збиває автобус. Джек виживає, та коли він приходить до тями, помічає дивну річ. У світі ніколи не існувало ані групи "Бітлз", ані їхніх хітів. Лише Джек пам'ятає Yesterday, Let It Be, Hey Jude та інші пісні колективу. Хлопець розуміє, що не можна втрачати шанс, і видає твори "Бітлз" за свої власні. Так він стає найбільшою зіркою на планеті, за сюжетом.

Музичну комедію "Вчора" зняв режисер Денні Бойл, лауреат премії "Оскар" за стрічку "Мільйонер з нетрів" 2008 року. Інші його роботи: "На голці", "Пляж", "Пекло", "127 годин", "Стів Джобс". Головну роль зіграв дебютант Гімеш Пател. Також у стрічці знялися Лілі Джеймс, Кейт Маккінон, Ана де Армас і музикант Ед Ширан.

Фільм вийде в український прокат 27 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали трейлер екранізації роману Стівена Кінга "Кладовище домашніх тварин"

Новозеландський режисер Пітер Джексон зніме документальний фільм про гурт "Бітлз". Стрічка Let It Be базуватиметься на раніше не опублікованих архівних кадрах запису музикантами свого останнього альбому в січні 1969 року.

Зараз ви читаєте новину «Показали трейлер фільму про світ без "Бітлз"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі