четвер, 24 вересня 2020 11:18

Показали тизер продовження комедії про війну на Донбасі

Показали тизер продовження комедії про війну на Донбасі
Показали тизер комедії "Наші котики-2". Фото: itc.ua

Вийшов перший тизер продовження неполіткоректної комедії про війну на сході України "Наші котики-2".

Повна назва фільму - "Наші котики-2, або Таємниця жіночого монастиря". Як і першу частину, його знімає режисер Володимир Тихий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Презентували трейлер пригодницької комедії про Тараса Шевченка

До акторського складу минулого фільму - Петра Микитюка, Дмитра Хом'яка, Станіслава Бжезинського, Михайла Кукуюка, Дмитра Тубольцева - приєдналися Ірма Вітовська та Христина Федорак.

Комедія "Наші котики" вийшла в український прокат у січні 2020 року. Події фільму розгортаються 2014 року, на початку гарячої фази гібридної війни Росії проти України. Інженер, актор, футбольний тренер і продавець квітів ідуть добровольцями на фронт. Ніхто з них не уявляє, що саме вони відіграють ключову роль у цій війні.

Петро і Марина Порошенки разом із ветеранами війни проти російської агресії подивилися комедійу кінострічку "Наші котики" режисера Володимира Тихого, створену в копродукції України, Канади та США. Фільм розповідає про пригоди українських добровольців на Донбасі, які 2014 року пішли захищати Україну від російсько-терористичних військ.

Зараз ви читаєте новину «Показали тизер продовження комедії про війну на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі