середа, 10 січня 2018 21:45

Показали перші кадри фантастичної стрічки про українського супергероя

Показали перші кадри фантастичної стрічки про українського супергероя
Пес хлопчика є роботом, який набуває вигляду справжнього собаки. Фото: прес-служба

У мережу виклали тизер українського фільму "Фокстер & Макс". Фантастична картина розповість про пригоди хлопчика і його пса-робота. У прокат вийде восени 2018 року.

Режисером фільму став Анатолій Матешко, який знімав стрічки "Чоловік на годину", "Трубач", "Таємниця старого будинку".

За сюжетом, школяр Макс знаходить балончик з нано-фарбами, і малює графіті собаки. Малюнок оживає і перетворюється на собаку-наноробота з суперможливостями. Про це дізнається небезпечний злочинець, починає полювати за хлопцем та собакою.

Дія фільму відбуватиметься у Києві.

"Це кіно про дружбу, перш за все. Головні герої - хлопчик Макс і його нанотехнологічний робот Фокстер, який може перетворюватися на справжню собаку. У фільмі буде багато елементів екшену, а також драми і комедії", - кажуть продюсери фільму.

"Наша історія про те, як хлопчик випадково "приручає" штучний інтелект, і навколо нього починається справжня пригодницька колотнеча", - розповідає режисер Анатолій Матешко.

Виробництвом фільму "Фокстер & Макс" займається кінокомпанія "Prоnto Film". Продюсерами виступили Максим Асадчий та Катерина Копилова. Над сценарієм фільму працювали канадський сценарист Скотт Паризьен і Анастасія Матешко.

Фільм зняли на замовлення Держкіно. Бюджет стрічки становить понад 40 млн грн. 90% коштів надала держава.

Продюсери фільму ведуть переговори щодо прокату фільму в Словаччині, Чехії, Польщі та Болгарії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Знімуть серіал про "сіру зону" на Донбасі" - Тихий

Кінокомпанія Film.ua опублікувала інтернаціональний трейлер до українського 3D-мультфільму "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила". У відео анімаційний фільм презентують англійською для іноземної аудиторії.

Зараз ви читаєте новину «Показали перші кадри фантастичної стрічки про українського супергероя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі