понеділок, 27 серпня 2018 12:55

Показали перші кадри фінального сезону серіалу "Гра престолів"

Показали перші кадри фінального сезону серіалу "Гра престолів"
Перші кадри фінального сезону серіалу Гра престолів. Фото depo.ua

Телеканал HBO опублікував промо-ролик майбутніх прем'єр 2019-го. У відео увійшли й кадри з фінального 8 сезону культового серіалу "Гра престолів".

Крім декількох кадрів із попереднього, 7 сезону "Гри престолів", у ролику можна побачити моменти нових, заключних епізодів саги. Так, до ролика додали кадр, де Санса Старк обіймає Джона Сноу, а значить, швидше за все, герой повернеться до Вінтерфелла.

Крім "Гри престолів", у новому проморолику HBO також представлені нові сезони серіалів "Гострі предмети", "Велика маленька брехня", "Справжній детектив", "Барбершоп", "Кемпінг" та інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкрили долю улюбленця глядачів із "Гри престолів"

Президент з програмування каналу HBO Кейсі Блойс відкрив завісу таємниці щодо дати прем'єри 8 і заключного сезону серіалу "Гра престолів". Блойс не поспішає розкривати подробиці останнього сезону. Але додав, що прем'єра відбудеться "2019-го, у першій половині".

Зараз ви читаєте новину «Показали перші кадри фінального сезону серіалу "Гра престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі