середа, 15 серпня 2018 12:30

Показали перші кадри фільму на основі повісті Скрябіна

Показали перші кадри фільму на основі повісті Скрябіна
У мережі з'явився трейлер фільму "Місто, в якому не ходять гроші" Фото: Facebook

У мережі з'явився трейлер фільму "Місто, в якому не ходять гроші" режисерки Ганки Третяк. Стрічку зняли на основі одноіменної повісті Андрія Кузьменка.

За сюжетом, головна героїня Аліса знаходить квиток на потяг у невідомому напрямку зі своїм ім'ям. Аліса вирішує, що це знак, і відправляється у таємничу подорож. Приїжджає у місто, де розраховуються лише послугами. За проїзд у таксі скачуть через калюжі на одній нозі. Щоб отримати квиток, треба пробігти 32 рази навколо залізничної станції.

"Ми зберегли майже всі діалоги, які були написані Кузьмою. Це було принципове рішення. Після його смерті все змінилося. Ми відмінили всі прес-конференції, які разом планували. Перестали говорити про проект. Навіть змінили робочу назву. Але продовжували щодня працювати над фільмом. Знімали власним коштом. Усе, що заробляли на інших проектах, вкладали в це кіно", - каже режисер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явився трейлер українського фантастичного фільму про трансформаторну будку

В офіційній версії трейлера звучить голос Кузьми у якості авторського супроводження, що було записане ще у 2013-му.

У фільмі знялися: Карина Мельниченко, Андрiй Цiшкевич, Iгор Цiшкевич, Сергiй Швидкий, Iнна Мiрошниченко, Iван Гарасимчук, Адам Цибульський. Оператором виступив Денис Якимчук.

У прокат стрічка вийде 13 вересня.

"Місто, де не ходять гроші" покажуть у 30 українських кінотеатрах. Після відбудеться телепоказ і презентація в Берліні, Торонто,Нью-Йорку і Мюнхені.

Зараз ви читаєте новину «Показали перші кадри фільму на основі повісті Скрябіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі