четвер, 11 травня 2017 15:16

Прикордонна служба пояснила, чому пустили болгарського співака

Прикордонна служба пояснила, чому пустили болгарського співака
Крістіан Костов виступав в окупованому Криму Фото: 24СМИ

Держприкордонслужба відреагувала на інформацію про відвідування тимчасово окупованого Криму співаком Крістіаном Костовим, який представляє Болгарію на конкурсі Євробачення-2017 у Києві. Про це заявив помічник голови Держприкордонслужби - прес-секретар Олег Слободян.

"Ця інформація потребує детального вивчення. Ми діємо в межах повноважень. Коли він в'їжджав в Україну, ні від нас, ні від інших правоохоронних органів не надходила інформація про те, що він, можливо, відвідував тимчасово окуповану територію. Ми цю інформацію бачили. Вивчимо її. Якщо вона підтвердиться, діятимемо в межах закону", - передає його слова УНІАН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал на Євробаченні: співак від Болгарії виступав в окупованому Криму

На відеохостингу YouTube опублікували запис виступу Костова в дитячому центрі "Артек" у Криму. В анотації до відео стверджують, що його виступ на півострові відбувся 1 червня 2014 року. Тобто за кілька місяців після анексії півострова Росією. Костов представлятиме Болгарію у другому півфіналі Євробачення-2017 з піснею Beautiful Mess. Другий півфінал конкурсу відбудеться сьогодні, 11 травня.

СБУ заборонила в'їзд в Україну Юлії Самойловій на три роки. 2015-го вона виступала в окупованому Криму разом із Газмановим і Лолітою.
Гендиректор Європейської мовної спілки Інґрід Делтенре надіслала прем'єр-міністру Володимиру Гройсману листа, у якому попереджає про можливість виключити Україну з конкурсу, якщо вона не дозволить участь представниці Росії. На це українська влада відповіла, що закон - один для всіх і Самойлова не буде винятком.

Зараз ви читаєте новину «Прикордонна служба пояснила, чому пустили болгарського співака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі