неділя, 22 лютого 2015 23:57

Під Дебальцевим застосовувалися заградотряди - керівництво АТО

Під Дебальцевим застосовувалися заградотряди - керівництво АТО
ru.tsn.ua

Для наступу в районі Дебальцево Росія застосувала загороджувальні загони, сформовані з регулярних частин російської армії.

Про це в ефірі телеканалу "Інтер" заявив інспектор гуманітарного та соціального забезпечення Міноборони, заступник керівника АТО в секторі "С" (зона Дебальцеве) Валентин Федічев, передає "Укрінформ".

"Ми відчували, що жителі Донбасу не хочуть воювати. Ми відчували, що за їх спиною російські війська. Такі речі відчуваються під час бою, по інтенсивності ведення вогню, як будуються бойові порядки", - заявив він.

За словами Федічева, саме регулярні російські війська стояли за спинами місцевих терористів і їх гнали в бій.

Він також повідомив, що противнику вдалося сконцентрувати значні сили, які і проломили оборону українських військ. Це робилося на очах у наших бійців прямо під час перемир'я.

"Крім того, ми спостерігали ситуацію, як бойовики навколо Дебальцевого під час перемир'я створили велике угруповання, зібравши його з інших напрямків під час перемир'я", - додав інспектор Міноборони.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що, на думку керівництва АТО, кількість жертв під час виходу з Дебальцевого є мінімальною.

Зараз ви читаєте новину «Під Дебальцевим застосовувалися заградотряди - керівництво АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі