середа, 12 квітня 2017 11:53

"Парфумами запах фекалій не приховаєш" - соцмережі відреагували на скандальні заяви Івана Дорна

"Парфумами запах фекалій не приховаєш" - соцмережі відреагували на скандальні заяви Івана Дорна
Іван Дорн викликав хвилю обурення в соцмережах Фото: YouTube

Соцмережі відреагували на заяви Івана Дорна в інтерв'ю російському відеоблогеру Юрію Дудю. Співак вважає українців і росіян братами та відхрещується від допомоги АТО.

"На жаль, на двох стільцях одною дупою не всидиш. Й грошей всіх не заробиш. Шкода Івасика. Цим інтерв'ю ти вибрав свій табурет. Не вдягай більше герба і пам'ять Кузьми не тривож", - пише Юля Соловка.

"Дорн, ти - мерзота. Краще вже живи там зі своїми "старшими братами", цілуй їх в дупу і не смій говорити від імені всієї України. Ти недостойний навіть називатися українцем. Так, безродне щось", - пише Тетяна Голубцова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Дорн відхрестився від допомоги воїнам АТО

"В Дебальцевому і Іловайську, напевно, росіяни, які розстрілювали як в тирі наших пацанів, теж по-братськи робили", - пише Володимир Шеремет.

"Ніякими парфумами запах фекалій не приховаєш. Гнила душа. Воно навіть немає сміливості, щоб сказати дійсно те, про що думає. Боіться втратити лекторат в Украіні, а це гроші в першу чергу", - пише Віталій Височанський.

"Рідкісна мерзота - так званий співак Іван Дорн в інтерв'ю московському телебаченню принижує українців. Розповідає, що не давав гроші на ніяке АТО і просто лиже дупу відвертим вбивцям і нелюдам з держави-агресора. Вимагаємо повний бойкот цього відвертого рашиста. Недопущення будь-яких концертів псевдовиконавця та просимо відповідні органи дати оцінку діям цієї особи", - пише Гліб Жайворонков.

Український співак Іван Дорн презентував новий кліп на перший англомовний сингл Collaba. Це перша робота Дорна після переїзду музиканта до Каліфорнії.

Зараз ви читаєте новину «"Парфумами запах фекалій не приховаєш" - соцмережі відреагували на скандальні заяви Івана Дорна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі