вівторок, 19 лютого 2013 11:44

Від Росії на Євробаченні-2013 співатиме переможниця телепроекту "Голос"

Від Росії на Євробаченні-2013 співатиме переможниця телепроекту "Голос"
Діна Гаріпова. Фото: 1tv.ru

Переможниця музичного телепроекту Першого каналу "Голос" Діна Гаріпова представить Росію на конкурсі "Євробачення-2013".

Раніше повідомлялося, що в цьому році Перший канал, який є мовником "Євробачення-2013" на території Росії, самостійно визначить учасника конкурсу, який у травні 2013 року відбудеться в Швеції.

"Ми підтверджуємо, що на конкурсі Росію представить переможниця "Голосу" Діна Гаріпова", - повідомила РИА Новости директор по зв'язках з громадськістю Першого каналу Лариса Кримова.

Гаріпова виступить на "Євробаченні-2013" з піснею "What if".

У телепроекті "Голос" брали участь 48 вокалістів з усієї Росії і з країн СНД. В ефірі Першого каналу конкурсанти боролися за звання "Кращий голос країни". Фінал конкурсу, переможець якого визначався за підсумками глядацького голосування, пройшов 29 грудня. Перемогла у проекті Діна Гаріпова з Зеленодольська. Гаріпова - студентка п'ятого курсу Інституту масових комунікацій та соціальних наук Казанського федерального університету.

Євробачення - щорічний конкурс естрадної пісні серед країн-членів Європейського мовного союзу, який проходить з 1956 року. У 2012 році переможницею стала конкурсантка Лорін зі Швеції.

Зараз ви читаєте новину «Від Росії на Євробаченні-2013 співатиме переможниця телепроекту "Голос"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі