середа, 14 вересня 2011 13:53

Остання пісня Емі Вайнхаус вийшла в день народження співачки

Остання пісня Емі Вайнхаус вийшла в день народження співачки

На YouTube відбулася прем'єра останнього студійного запису, зробленого Емі Вайнхаус. Відеокліп на композицію "Body and Soul", яку ретро-соул співачка записала спільно з американським співаком Тоні Беннеттом, з'явився на відеосервісі 14 вересня, в день народження Вайнхаус.

Робота над "Body and Soul" проходила в березні 2011 року в студії звукозапису Abbey Road у Лондоні. Композиція була включена до платівки Бенетта "Duets II", де крім дуету з Емі Вайнхаус можна також почути спільні пісні виконавця з Леді Гагою, Майклом Бубле, Аретою Франклін тощо.

Оригінал "Body and Soul" датований 1930 роком. Авторами пісні є Едвард Хейман, Роберт Саур, Френк Ейтон і Джоні Грін.

Крім релізу останнього студійного запису Емі Вайнхаус 14 вересня також відбулося заснування благодійного фонду імені співачки, повідомляє Associated Press. Відкриття фонду відбулося незважаючи на труднощі з реєстрацією його назви, що передували цьому.

За словами батька виконавиці, Мітча Вайнхаус, організація Amy Winehouse Foundation займатиметься наданням допомоги молодим людям, які потребують її, у тому числі які страждають від наркотичної або алкогольної залежності.

Емі Вайнхаус була знайдена мертвою в своєму лондонському будинку 23 липня. У середу, 14 вересня співачці виповнилося б 28 років.

Зараз ви читаєте новину «Остання пісня Емі Вайнхаус вийшла в день народження співачки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі