понеділок, 25 грудня 2017 15:32

ONUKA заграли "Щедрика" в аеропорту

ONUKA заграли "Щедрика" в аеропорту
ONUKA заспівали "Щедрика" в аеропорту. Фото - karabas.com

Сьогодні, 25 грудня,гурт ONUKA незвично привітав публіку із Різдвом і прийдешніми новорічними святами. Виконали "Щедрика" у терміналі міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького.

"Розпочинаються свята. Різні. Дивні. Магічні. Кожен обирає собі своє свято. Для мене особисто абсолютним зимовим саундтреком є "Щедрик" Миколи Леонтовича. І хоч його чутно із кожного кутка, він завжди мене радує. Наш рік був дуже плідним. Виснажливим. Цікавим. Неперевершеним. Неочікуваним. Сотні виступів, різні люди, міста і краї. Захоплюючі зйомки, щоденна студійна робота, репетиції і запис оркестру, аншлаги в старовинних театрах та надсучасна сцена "Євробачення". Чому ми вирішили відзняти це відео в аеропорті? Тому що "дорога" стала нашою другою домівкою і весь рік ми "літали, як ластівочки",- сказала Ната Жижченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Фокус" назвав 100 найвпливовіших людей України

Український гурт Onuka випустив збірку з 17 пісень Onuka – Live With NAONI Orchestra. Її записали 2016 року разом із Національним академічним оркестром народних інструментів під час концерту наживо.

Зараз ви читаєте новину «ONUKA заграли "Щедрика" в аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі