пʼятниця, 27 грудня 2019 21:45

Олег Скрипка та Христина Соловій презентують спільний кліп

Автор: SOLARIS agency
  Олег Скрипка та Христина Соловій грають головні ролі у кліпі на спільну пісню "Зима". Презентують 24 січня
Олег Скрипка та Христина Соловій грають головні ролі у кліпі на спільну пісню "Зима". Презентують 24 січня

Співаки Олег Скрипка та Христина Соловій презентують спільний кліп на пісню "Зима", що згодом увійде до сольного альбому Скрипки.

Прем'єра відбудеться 24 січня. У цей день шанувальники матимуть нагоду побачити та почути зірковий тандем о 19:00 у Київському планетарії, де на них чекатиме шоу на найбільшому куполі країни.

"Ми вирішили продовжити зимові святкування та подарувати нашим друзям та прихильникам ще один чарівний вечір. До цього дня ми готуємо спеціальну програму: на вас чекає яскраве шоу, святкова атмосфера та приємні сюрпризи", - каже Олег Скрипка.

Ідея створити спільну пісню виникла спонтанно, коли Скрипка почув по радіо музику Христини Соловій. Зачарований її голосом, запропонував виконати з ним пісню. З першого дубля вони записали чуттєву та ліричну композицію, сповнену таємничих настроїв, навіяних романтичним холодом зими. Але, як завжди буває в Олега Скрипки: весна прийде, розтане крига і буде воля чуттям, адже справжнє полум'я кохання завжди розтоплює лід.

Кліп у стилі легкого бароко, а також чуттєвий спільний танець у ритмі слоуфокс влучно передають настрої пісні. Режисер Юрій Двіжон, який мешкає в Каліфорнії, створив відео за один день. Саму композицію записали на студії звукозапису VVstudio в Івано-Франківську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Jamala та alyona alyona зняли кліп про хейтерів

Христина Соловій випустила кліп на пісню "Любий друг". Це композиція з однойменного альбому, що вийшов у жовтні торік. Відео відтворює американський серіал "Твін Пікс" режисера Девіда Лінча.

Зараз ви читаєте новину «Олег Скрипка та Христина Соловій презентують спільний кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі