пʼятниця, 20 грудня 2019 14:28

Jamala та alyona alyona зняли кліп про хейтерів

Jamala та alyona alyona зняли кліп про хейтерів
За словами Джамали пісня про людей, які живуть життям в Мережі

Українські виконавиці Jamala та alyona alyona заспівали у дуеті та представили кліп на спільний трек "Забирай".

Композиція, присвячену темі хейту в Інтернеті і була написана обома зірками. Так, alyona alyona працювала над текстом, а Джамала – над текстом і музикою.

"Зазвичай люди в соцмережах дуже відрізняються від того, які вони в житті. Помічають всі недоліки інших, а про свої ніби забувають...Особисто я вважаю, що обійнявши світ ближнього, можна його зрозуміти, а ставши на його шлях, можна пропустити через себе все, що на ньому було. Не судіть, і не судимі будете. Саме про все це наш трек", - зазначила реперка.

За словами Джамали пісня про людей, які живуть життям в Мережі. Вперше артистки її представили на одному із нещодавніх концертів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала до Дня Миколая випустила колискову

"Пісня про диванних критиків, про людей, які заповнюють свою внутрішню порожнечу ненавистю і люттю, живуть чужим життям онлайн. Живіть і любіть одне одного офлайн. Поки ви витрачаєте час, залишаючи негативні коментарі чужій вам людині, нехай навіть і дуже відомій, в цей момент підтримка і любов потрібні вашим близьким людям. Цінуйте їх!", - прокоментувала нову відеороботу Джамала.

Реперка Alyona Аlyona разом з гуртом KALUSH випустили спільний кліп. Пісня називається "Гори". У композиції оспівується краса українських гір.

Зараз ви читаєте новину «Jamala та alyona alyona зняли кліп про хейтерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі