понеділок, 31 травня 2021 13:10

Новозеландський режисер зняв кліп-пародію про Україну

Новозеландський режисер зняв кліп-пародію про Україну
Український актор та режисер Олексій Доричевський знявся у кліпі про Україну новозеландського режисера Люка Хаксхема. Фото: Facebook

Новозеландський режисер Люк Гаксхем зняв кліп про Україну.

"Присвячується всім моїм чудовим друзям, а також жахливим стереотипам і помилковим уявленням про цю прекрасну частину світу", - написав режисер у Facebook.

Зйомки проходили спільно зі студією Radioaktivefilm.

"Це фільм-пародія на те, як решта світу зображує Україну. Навіть мені промивали мізки голлівудськими стереотипами, доки я не відвідав Київ. Ця країна пережила стільки потрясінь, але це лише зробило місцевих жителів сильнішими та рішучішими.

Для створення цього короткометражного фільму я не мав бюджету та жодних домовленостей. Лише квиток на літак до Києва. Назавжди вдячний своїм добрим друзям з Києва", - написав режисер у Facebook.

Саундтреком стала пісня угорського гурту Omega - Gyöngyhajú lány.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 найцікавіших фільмів, які покажуть на ювілейному кінофестивалі "Молодість"

Люк Гаксхем знімав кліп Motorhead і рекламу для Mercedes, Lexus і Nissan. Також стрічку Going Deeper - Love letter to Nazare про людей, які підкорюють найвищі з відомих хвиль на найнебезпечнішому пляжі Португалії в містечку Назаре.

Зараз ви читаєте новину «Новозеландський режисер зняв кліп-пародію про Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі