субота, 14 березня 2020 16:54

Незабаром вийде найінтимніша книга Жадана

Незабаром вийде найінтимніша книга Жадана

Нова поетична збірка Сергія Жадана "Список кораблів" вийде друком на початку квітня. Про це повідомляє на фейсбук-сторінці міжнародна літературна корпорація Meridian Czernowitz.

"60 віршів про пам'ять, що народжується з любові, та про вогонь, по якому лишається ніжність. 60 спроб окреслити світло й розповісти про повітря над містом. 60 уривків чужих розмов, 60 голосів, якими наповнюються весняні сутінки, - йдеться в описі. - "Список кораблів" – це список тих, хто пішов, але кого не можна забути. Список імен, які супроводжують тебе протягом життя. Список міст, де на тебе завжди чекають. Мабуть, найінтимніша і найболючіша книга автора".

В оформленні збірки використано картини художниці Катерини Косьяненко. Презентації книжки заплановані у 8 містах України, зокрема в Хмельницькому та Вінниці.

Сергій Жадан – сучасний український письменник, громадський діяч, благодійник, активний організатор літературного життя країни та учасник мультимедійних мистецьких проєктів. Видав 11 збірок віршів і п'ять романів. Його роман "Ворошиловград" 2014-го визнаний ВВС найкращою книгою минулого десятиліття.

Зараз ви читаєте новину «Незабаром вийде найінтимніша книга Жадана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі