вівторок, 30 березня 2021 18:46

Назвуть найкращих українських виконавців 2020 року

Назвуть найкращих українських виконавців 2020 року
Церемонія нагородження музичної премії YUNA-2021 розпочнеться 20 квітня о 20:00. Шоу пройде із дотриманням усіх заходів безпеки, які будуть актуальними на момент проведення події. Фото: yuna.ua

10-та ювілейна церемонія вручення Національної музичної премії YUNA відбудеться 20 квітня. Пройде в київському Палаці "Україна".

Хедлайнерами концертної програми стануть топові українські артисти. Серед них - Monatik, Артем Пивоваров, Alina Pash, гурти The Hardkiss, "Без Обмежень", ТНМК. Інших учасників шоу оргкомітет оголосить незабаром.

Головним ведучим заходу стане шоумен Володимир Остапчук. У частині вечора його співведучою буде Маша Виноградова.

Найбільше номінацій на цьогорічну YUNA отримав Monatik. Претендує на нагороду в 7 категоріях. На 2-му місці – The Hardkiss. Мають 6 номінацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі номінанти Національної музичної премії

"З усіх музичних премій в Україні YUNA найближче наблизилася до об'єктивності, - каже музичний критик, член журі Олексій Бондаренко. - Має найбільший склад журі – 79 експертів, бюджет, аудиторію, компанію, яка спостерігає, щоб не було жодних фальсифікацій. Збирають великий список номінантів – цьогоріч 57 артистів. Орієнтуються на "Греммі".

Але постійно обирають тих самих. Щоразу виграють Monatik, The Hardkiss, "Время и Стекло". Та питання потрібно ставити до самого ринку, а не до премії, яка є його дзеркалом. Бо результати збігаються з іншими нагородами - M1 Music Awards, "Золота Жар-птиця" й більш альтернативними. Незалежно від критеріїв оцінки, переможці зазвичай однакові.

Музикантів у нас купа, але нові зірки з'являються вкрай рідко. Імена на поп-олімпі майже не змінюються. Ті ж люди, які періодично сидять у журі "Голосу країни" або "X-Фактора". Це проблема".

Цього року назвуть лауреатів у 17 категоріях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хоче, щоб її любили "і дрищем, і жиробасом"

YUNA - національна професійна музична премія. Заснована 2011-го. Щороку експерти індустрії відзначають найкращих вітчизняних виконавців.

Зараз ви читаєте новину «Назвуть найкращих українських виконавців 2020 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі