вівторок, 05 травня 2020 04:45

Назвали режисера нових "Зоряних війн"

Назвали режисера нових "Зоряних війн"
Тайка Вайтіті напише та зніме новий фільм кіновсесвіту "Зоряні війни". Фото: facebook.com

Новозеландський режисер Тайка Вайтіті, лауреат премії "Оскар" за драмедію "Кролик Джоджо", зніме новий фільм фантастичної франшизи "Зоряні війни". Стрічка ще не має назви й дати прем'єри.

Вайтіті напише сценарій разом із Крісті Вілсон-Кернс, яка працювала над історичною драмою "1917", повідомляє кіностудія Lucasfilm.

Повнометражна картина стане другим випадком роботи постановника над космічною сагою. Торік Вайтіті брав участь у створенні серіалу "Мандалорець" для стрімінгового сервісу Disney+. Озвучив одного з персонажів - дроїда IG-11, а також зняв фінальну серію першого сезону.

Чутки про те, що режисер може зняти фільм кіновсесвіту "Зоряні війни", почали з'являтися в січні. Але офіційно це підтвердили лише зараз.

Нині Вайтіті працює над картиною "Тор: Кохання та грім". Це буде четверта стрічка про супергероя видавництва Marvel Comics. Має вийти у прокат 11 лютого 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Персонажа шкода незважаючи на все те, що він накоїв — письменник-фантаст про "Зоряні війни"

Тайка Вайтіті зняв комедійний хорор "Що ми робимо у тінях", пригодницьку комедію "Полювання на дикунів", супергеройський бойовик "Тор: Раґнарок". За фільм "Кролик Джоджо" цьогоріч отримав "Оскар" у номінації "найкращий адаптований сценарій". У січні завершив зйомки спортивної комедії "Наступний гол – переможний" із Майклом Фассбендером у головній ролі. Стане режисером і сценаристом двох мультсеріалів за мотивами дитячого роману "Чарлі і шоколадна фабрика" валлійського письменника Роальда Дала. Вийдуть на стрімінг-сервісі Netflix.

Торік кінокомпанія Disney анонсувала 3 наступні фільми "Зоряних війн". Мають лише заплановані дати виходу - 16 грудня 2022-го, 20 грудня 2024-го, 18 грудня 2026-го. Поки невідомо, чи входить у цей графік релізів стрічка від Тайки Вайтіті.

Зараз ви читаєте новину «Назвали режисера нових "Зоряних війн"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі