пʼятниця, 03 січня 2014 11:44

Назвали найуспішніших музикантів року

Назвали найуспішніших музикантів року
Фото: AFP

Гурт Bon Jovi заробив за рахунок концертів в 2013 році 259,5 мільйона доларів і очолив рейтинг найуспішніших концертуючих музикантів року, свідчать дані Pollstar. Результат став найвищим для гурту на чолі з Джоном Бон Джові за всю його кар'єру.

На другому місці рейтингу опинилася співачка Бейонсе, яка заробила за рік 188,6 мільйона доларів. На третьому місці - Пінк зі 170 мільйонами доларів. Ненабагато від Пінк відстав Джастін Бібер, який заробив на концертах за рік 169 мільйонів доларів. П'ятірку найуспішніших музикантів замкнув Брюс Спрінгстін зі 145 мільйонами доларів.

Варто відзначити, що група The Rolling Stones, влаштувала в 2013 році перший тур після тривалої перерви, заробила 110 мільйонів доларів і опинилася на 12-му місці рейтингу Pollstar. Трохи більше - 113 мільйонів - заробив Пол Маккартні, який випустив у 2013 році новий альбом "New".

У загальному підсумку 20 найуспішніших музичних шоу (рейтинг Pollstar включає в себе як музикантів, так шоу, як Cirque du Soleil) заробили від продажу квитків 2,43 мільярда доларів, що є рекордом для індустрії розваг. Роком раніше цей показник склав 1,96 мільярда доларів.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найуспішніших музикантів року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі