вівторок, 08 травня 2018 14:28

"Нас не зламати і навіть не вбити": рок-група записала гімн українським воїнам

  Група Kozak System представив нову патріотичну пісню. Фото: Взгляд
Група Kozak System представив нову патріотичну пісню. Фото: Взгляд

Український рок-колектив Kozak System присвятив трек бійцям 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Ідея написати пісню про тих, хто воює у гірських бригадах, виникла у командира взводу "Едельвейс" Гліба Бабича.

"За один день я записав демо пісні та раптом з'ясувалося, що один з моїх побратимів вчився в одному класі із Сашком Положинським, лідером гурту "Тартак". Ми звернутися до нього, а Сашко одразу ж відповів: "Цю пісню мають записати саме Kozak System, вона абсолютно в їхньому стилі!". Одного вечора я передав демо пісні їм, вони одразу ж зі мною зв'язалися, а на ранок наступного дня я вже був у Києві на студії. За один день ми закінчили запис пісні", - каже Гліб Бабич.

Для зйомок відео Kozak System приїхали в зону АТО, на позиції "Едельвейс", на кілька днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка померла після повернення на сцену

KOZAK SYSTEM — український рок-гурт, який постійно представляє сучасну Україну на європейських та світових музичних фестивалях. Заснований 2012 року у Києві з музикантів, які вийшли зі складу гурту "Гайдамаки".

Колектив славиться своїми патріотичними піснями. Крім символу Євромайдану "Брат за брата", "Повертайся живим" з сестрами Тельнюк, "Реквієму" на слова Дмитра Лазуткіна, фронтмен групи Іван Леньо брав участь у записі маршу нової армії "Зродились ми" разом з Олегом Скрипкою, Тарасом Чубаєм, Фаготом, Сашком Положинським та іншими українськими музикантами.

Зараз ви читаєте новину «"Нас не зламати і навіть не вбити": рок-група записала гімн українським воїнам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі