пʼятниця, 26 серпня 2022 14:51

На вірш Лесі Українки: Полякова і Пивоваров випустили дуетну пісню

На вірш Лесі Українки: Полякова і Пивоваров випустили дуетну пісню
Співаки Оля Полякова й Артем Пивоваров випустили пісню на вірш Лесі Українки. Фото: скріншот з відео

Виконавці Оля Полякова й Артем Пивоваров презентували спільну пісню "Тішся" на вірш Лесі Українки.

Співак продовжує долучати виконавців до свого культурного проєкту "Твої вірші, мої ноти", який він створив для популяризації та підтримки української культури, поетів і письменників через призму музики. Цього разу записав дует з Поляковою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Елтоном Джоном: Спірс потішила фанів першим за шість років треком

Свої частини кліпу артисти знімали окремо: Пивоваров – в горах Словенії, Полякова – на Дніпрі в Україні. У відео співачка постала у незвичному образі мавки.

"З приходом війни наші діти налякані, назавжди травмовані, ми окутані страхом за їхнє життя. Саме через цю пісню "Тішся" ми з Артемом звертаємося до дітей і дорослих словами Лесі Українки про те, що не потрібно забувати радіти кожній миті дитинства, мріяти і бути вільними у своїх думках та прагненнях", – зазначила вона.

Полякова вигадала нове Instagram-шоу "Знай нашу". У такий спосіб вирішила покращувати свою українську мову. У проєкті влаштовує мовний батл із зірками. Судить учасників викладачка української мови.

Зараз ви читаєте новину «На вірш Лесі Українки: Полякова і Пивоваров випустили дуетну пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі