середа, 24 вересня 2014 15:21

На Дніпропетровщині чоловік обміняв квартиру на вантажівку для АТО

На Дніпропетровщині чоловік обміняв квартиру на вантажівку для АТО
http://carspravka.ru

 В місті Кривий Ріг Дніпропетровської області місцевий Валерій Крижов обміняв трикімнатну квартиру на автомобіль МАЗ-5549. Нею збирається їхати в зону АТО.

 "Квартиру отримав від фірми, на якій працював. Крім неї маю ще двокімнатну та однокімнатну. Зразу трикімнатну здавав в оренду, потім вирішив продати, але не міг знайти клієнта. Потім в оголошенні побачив, що якийсь чоловік продає вантажівку. Рішив її придбати. А йому саме треба було житло. На тому і зійшлися, - розповів Валерій Крижов. - Я вже давно хотів піти воювати в АТО. Але спочатку не брали у воєнкоматах, бо мені вже 62 роки. Але оце згодилися, то на машині буду хлопцям возити снаряди та кулемет. Дружина як взнала про квартиру, обурилася. Вона ще з часів революції мене не особливо підтримувала. А я не можу всидіти на місці, активний. То її відправив жити в окрему квартиру і подав на розлучення".

 Автомобіль — броньований. Чоловік кажу, його обладнання коштувало десь 60 тисяч гривень. Але спонсори зробили все безкоштовно.

 "Кузов та борти з такої броні, що не візьме жоден снаряд. В кабіні поставив плитку, зробив три спальні місця, а вп'ятьох можна грітися, - продовжив чоловік. - Добре, що маю багато друзів бізнесменів та директорів підприємств, вони взяли вантажівку та безкоштовно все зробили. Крім того, купили мені бронежилет найвищого рівня захисту".

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині чоловік обміняв квартиру на вантажівку для АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі