понеділок, 02 серпня 2010 09:28

На дитячому "Євробаченні" Україну представлятиме вінничанка

На дитячому "Євробаченні" Україну представлятиме вінничанка

Переможцем національного відбору дитячого конкурсу "Євробачення-2010" стала 15-річна Юлія Гурська з Вінниці з піснею "Мій літак". Текст написав Сергій Марусич.

Фінальний концерт учасників відбору на дитяче "Євробачення-2010" пройшов в Міжнародному дитячому центрі "Артек". У прямому ефірі телеглядачі Першого Національного телеканалу побачили 14 претендентів на участь в конкурсі від України. Фінальний концерт відкрила 13-річна одеситка Аліса Калашникова.

Дитячий пісенний конкурс "Євробаченні-2010" відбудеться 20 листопада в Мінську. У заході візьмуть участь представники 14 країн. До участі в дитячому "Євробаченні" повернулися Латвія, Литва і Швеція, крім того, в 2010 році вперше на конкурсі виступить Молдова. На конкурс приїдуть і представники Бельгії, Вірменії, Грузії, Республіки Македонія, Мальти, Нідерландів, Росії, Сербії і України.

Нагадаємо, переможцем дитячого "Євробачення-2009" став представник Нідерландів Ральф Макенбах з піснею "Click Clack". Учасник від України Андранік Алексанян з піснею "Три тополі, три сурмі" зайняв п'яте місце.

Відзначимо, що з 1 липня в Україні почали відбір претендента на дорослий пісенний конкурс "Євробачення-2011".

Інтерфакс, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На дитячому "Євробаченні" Україну представлятиме вінничанка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі