вівторок, 17 квітня 2007 12:57

Музикант вибачився за захоплення нацизмом

Співак Брайан Фері вибачився за свої висловлювання, що стосуються нацистської атрибутики, повідомляється на сайті Gigwise.

Даючи інтерв"ю німецькому виданню Welt am Sonntag, виконавець повідомив, що вважає фільми Ленні Ріфеншталь, а також нацистські паради і прапори "просто приголомшливими". Крім того, він додав, що називає свою лондонську студію Fuhrerbunker (Фюрербункер, підземний притулок, в якому Адольф Гітлер провів останні дні життя).

Тепер Феррі "дуже засмучений" тим, як були сприйняті його вислови. "Я вибачаюся перед тими, кого образили мої слова. Я розглядав нацистську атрибутику виключно з погляду історії мистецтв. Як і будь-яка людина при повному розумі, я знаходжу нацистський режим злим і таким, що викликає огиду" - сказав співак.

Нагадаємо, що останньою на сьогоднішній день студійною роботою Брайана Феррі став випущений в березні 2007 року альбом Dilanesque. Пластинка є збіркою каверов на пісні, автором яких є Боб Ділан, повідомляє Lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Музикант вибачився за захоплення нацизмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі