четвер, 10 квітня 2014 13:03

Музична легенда Пітер Гебріел уперше зіграє в Києві

Автор: Reuters
 

Музична легенда Пітер Гебріел вперше завітає до Україні з культовим сольним альбомом "So". Святкування 25 річниці мульти-платинового альбому відбудеться в рамках туру Back to Front tour. 

Як зазначає сам співак, концерт – немов духовна їжа, складатиметься з трьох страв: перша – це класичне акустичне звучання, друга - експериментальне електро, а на десерт – презентація самого альбому "So".

Пітер Гебріел починав свій шлях з вокаліста рок-групи Genesis, а потім йому вдалося побудувати успішну сольну кар'єру і стати одним з найбільш відомих і шанованих музикантів Великобританії.

За час своєї сольної кар'єри Пітер Гебріел отримає безліч нагород на престижних музичних премії світу: Греммі, Brit Awards та інші. За свій внесок у розвиток музичної індустрії і активної діяльності по захисту прав людини музикант увійшов в топ 100 найбільш впливових людей світу.

Шоу британського співака та музиканта Пітера Гебріела відбудеться, як і було заплановано 10 травня, але в новому концертному залі – київському Палаці Спорту. Рішення про перенесення, перш за все, пов'язано з технічними характеристиками шоу. Також, такий крок дає можливість більшій кількості фанів відвідати концерт улюбленого музиканта, оскільки ціна на квиток буде нижчою.

Зараз ви читаєте новину «Музична легенда Пітер Гебріел уперше зіграє в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі