понеділок, 09 квітня 2018 21:45

Мультфільм про пригоди Леонардо да Вінчі вийде в український прокат

Мультфільм про пригоди Леонардо да Вінчі вийде в український прокат
У прокат виходить мультфільм "Леонардо: місія Мона Ліза" Фото: kinopalace.lviv.ua

12 квітня у прокат виходить мультфільм "Леонардо: місія Мона Ліза".

За сюжетом у невеличкому селищі Анкіану, недалеко від міста Вінчі ріс талановитий хлопчик Леонардо. Йому не було рівних у винаходах. Разом із вірним другом Лоренцо вони втілюють неймовірні ідеї Лео. Дівчина Джоконда насміхається над хлопцем. Але ось одного разу її будинок згорів, і вона залишилася ні з чим. Якось у селищі з'являється дивний чоловік та розповідає дітям про приховані скарби. Друзі вирушають на їх пошуки, щоб допомогти подрузі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Туркам сподобався мультик про українську принцесу: "Руслан і Людмила" в топ-3 Туреччини

Мультфільм створено в Італії. Над сценарієм працювала ціла команда – Франческо Манфіо, Анна Манфіо та Серджио Манфіо. Останній зайнявся режисурою. Це не перша їхня спільна робота. У послужному списку є серіал про Леонардо та фільм про ще одну історичну особистість – Марко Поло. Роботи команди Манфіо вирізняються яскравістю та реалістичністю.

Укрпошта у співпраці зі студією Animagrad ввела в обіг поштові марки, присвячені першому українському анімаційному фільму "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила".

Зараз ви читаєте новину «Мультфільм про пригоди Леонардо да Вінчі вийде в український прокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі