четвер, 16 березня 2017 15:50

Можуть закрити ще один телеканал

Можуть закрити ще один телеканал
Телеканал "TV1000 Русское кино" попередили за фільми з Охлобистіним. Фото: expres.ua

Телеканал "TV1000 Русское кино" за показ двох фільмів з Іваном Охлобистіним отримав попередження від Нацради з питань телебачення і радіомовлення України.

Про це повідомляє прес-служба Нацради.

"Фільми "Параграф 78" та "Ирония любви" за участю Охлобистіна канал транслював 3 і 8 лютого. Як відомо, російський актор Охлобистін входить до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України.

Державні посвідчення на право розповсюдження і демонстрування в Україні на ці твори скасовано Державним агентством з питань кіно", – зазначили в Нацраді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімуть серіал за мотивами "Теорії великого вибуху"

Канал знаходиться під юрисдикцією Швеції. У Нацраді звернулися до дистриб'ютора каналу – компанії Viasat Ukraine з проханням попередити мовника про необхідність усунення порушень.

У разі ігнорування цих вимог обіцяють розглянути питання про припинення ретрансляції каналу "TV1000 Русское кино" на території України.

СБУ відкрила проти Івана Охлобистіна кримінальну справу за статтею "Створення терористичної групи". В'їзд в Україну актору закритий з 2014 року. Також у країні заборонені до показу понад 70 фільмів і серіалів з його участю.

Охлобистін попросив надати йому громадянство незаконної ДНР. Написав заяву під час виступу в Ростові-на-Дону.

Зараз ви читаєте новину «Можуть закрити ще один телеканал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі