пʼятниця, 28 жовтня 2011 16:17

Світова прем'єра "Гоббіта" відбудеться на батьківщині режисера

Світова прем'єра "Гоббіта" відбудеться на батьківщині режисера

Світова прем'єра фільму Пітера Джексона "Гоббіт: Неочікувана подорож" відбудеться на батьківщині режисера, в новозеландському місті Веллінгтоні. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Рішення про місце проведення прем'єри прийняла компанія Warner Bros., проте озвучив його сам режисер. Передбачається, що стрічка буде випущена на екрани 12 грудня 2012 року. Прем'єра "Повернення Короля", заключного фільму трилогії "Володар перснів", також відбулася в Веллінгтоні. Картина була представлена глядачам 1 грудня 2003. За словами Джексона, представники Warner Bros. були "дуже вражені" прем'єрним показом.

Зйомки "Гоббіта" проходять в Новій Зеландії з березня 2011 року. Головного героя фільму, гоббіта на ім'я Більбо, грає Мартін Фріман. Роль Гендальфа, як і в трилогії "Володар перснів", виконує Іен Маккеллен. Крім того, у фільмі зайняті Кейт Бланшетт, Орландо Блум, Х'юго Вівінг, Елайджа Вуд, Крістофер Лі, Стівен Фрай, Енді Серкіс, Іен Холм та інші актори.

Джексон вирішив поділити всі події, описані в оригінальній книзі Толкієна на два фільми. Друга частина "Гоббіта" буде носити підзаголовок "Туди і назад" і вийде в прокат в грудні 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Світова прем'єра "Гоббіта" відбудеться на батьківщині режисера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі