четвер, 12 січня 2017 09:00

Мильну оперу "Династія" хочуть перезняти через 35 років після виходу

Мильну оперу "Династія" хочуть перезняти через 35 років після виходу
Серіал "ДИНАСТІЯ"

12 січня 1981 року відбулася прем'єра серіалу "Династія" на телеканалі Ай-Бі-Сі. Це найбільш успішний серіал за всю історію американського телебачення, одну його серію водночас могли дивитися більше 100 млн. глядачів по всьому світі.

В американській прайм-тайм мильній опері "Династія" розповідається про сімейні клани магнатів Керрінгтонів і Колбі. У центрі сюжету - протистояння двох найбільших нафтових компаній штату Колорадо: "Денвер-Керрінгтон" і "Колбі-Ко". Часто причинами суперництва не є ділові інтереси а особисті стосунки керівників компаній. На тлі цієї боротьби в серіалі показана любовна історія Блейка Керрінгтона і Кристал Грант Дженнігз. 9 сезонів – усього 220 серій мильної опери, виходили в ефір з 1981 по 1989 рік.

Автори серіалу — подружжя Річард та Естер Шапіро, а продюсером став Аарон Спеллінг. У головних ролях Джон Форсайт и Лінда Еванс в ролі нафтового магната Блейка Керрінгтона та його дружини Крістал. Завдяки акторці Джоан Коллінз і її ролі новий серіал потрапив в 20-ку найкращих а також зміг отримати перше місце за результатами рейтингу. Серіал номінувався на премію "Золотий глобус" в категорії "Найкраща телевізійна драма" кожного року з 1981 по 1986, проте завоював нагороду лише в 1984. Проте через три роки серіал опустився до 24 місця в топах, а в 1989 році шоу було закрито.

Читайте також: Помер телепродюсер Аарон Спелінг

Торік американський телеканал The CW Television Networ заявив про початок роботи над відродженням серіалу. Керувати проектом і писати сценарій будуть Джордж Шварц і Стефані Севедж. У центрі сюжету з'являться спадкоємці кланів Керрінгтон і Колбі.

Зараз ви читаєте новину «Мильну оперу "Династія" хочуть перезняти через 35 років після виходу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі