Ексклюзиви
пʼятниця, 04 березня 2011 22:10

Міка Ньютон не проситиме в держави грошей для участі у "Євробаченні"

Міка  Ньютон не проситиме в держави грошей для участі у "Євробаченні"

Міка Ньютон не проситиме в держави грошей для участі у "Євробаченні"

Співачка Міка Ньютон, яка цього року представлятиме Україну на пісенному конкурсі "Євробачення", не проситиме грошей у держави. Про це повідомив її продюсер Тимофій НАГОРНИЙ.

"Ми не будемо просити у держави фінансової допомоги. Гроші нам виділять американські інвестори", - сказав він.

"Недавно були з Мікою у Лос-Анжелесі. Знайшли там інвесторів, як готові вкладати у неї гроші. Вже пообіцяли на на її "розкрутку" виділити мільйон доларів", - додав Тимофій НАГОРНИЙ.

На "Євробаченні" Міка Ньютон виконає композицію "Ангел".

"Думали поїхати на конкурс з американською піснею, але після обговорення вирішили, що найкращий варіант – це пісня "Ангел". Будемо виконувати її англійською, адже це спільна мова усіх 43 учасників "Євробачення". На українській вечірці Міка виконає український варіант", - розповів Тимофій НАГОРНИЙ.

"Повеземо на "Євробачення" 4 варіанти цієї пісні – французькою, англійською, українською та англійською", - додав він.

Нагорний також розповів, що Міка у Дюссельдорфі вийде на сцену у білому вбранні:

"Разом з нею виступатимуть учасники циркового гурту "Крейзі фар". Всі вони – вихідці з України. А зараз просто гастролюють Німеччиною. Ведемо переговори з їхнім продюсером, щоб він відпустив хлопців на кілька днів до Києва".

"Хотіли співпрацювати з Анатолієм ЗАЛЕВСЬКИМ, але він зараз виступає у цирку "Дю Солей". До Києва зможе приїхати аж у квітні", - додав НАГОРНИЙ.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон не проситиме в держави грошей для участі у "Євробаченні" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі