понеділок, 30 жовтня 2006 17:12

Мерилін Менсон відкриє власну галерею мистецтв

Напередодні Дня всіх святих Мерилін Менсон відкриє власну галерею мистецтв. Святкуючи відкриття колекції The Celebritarian Corporation Gallery Of Fine Art шок-рокер виступить в нічному шоу The Late Show, на якому музикант представить свою нову пісню This Is Halloween. Мелодія взята з саундтрека до фільму Тіма Бартона "Жах перед Різдвом".

Варто відзначити, що раніше Менсон ніколи не брав участі в нічних телевізійних шоу.

- Це буде національний гімн вампірів, - сказав Менсон.

Як художник Менсон вже виставлявся в Лос-Анджелесі, Берліні і Парижі, а на цей раз вперше виступить у ролі куратора галереї.

Крім того, співак анонсував ще один проект. В даний час вже закінчуються зйомки фантастичного тріллера "Фантасмагорія" (Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll), в якому рокер зіграв роль автора книги "Аліса в країні чудес" Льюїса Керролла.

- Все, що публіка чекає від Менсона, буде в цьому фільмі, - заявив продюсер проекту Алейн де ла Мата. Окрім самого співака у "Фантасмагорії" дебютує юна супермодель Лілі Коул і Тільда Свінтон, відома своєю участю у фільмах "Хроніки Нарнії", "Костянтин: Повелитель темряви" і "Пляж".

Очікується, що артхаус-хоррор за участю шок-рокера Мериліна Менсона вийде на екрани 2007 року, повідомляють Подробности.ua.

Зараз ви читаєте новину «Мерилін Менсон відкриє власну галерею мистецтв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі