понеділок, 25 жовтня 2021 22:35

"Мені все до весни" - український співак випустив кліп-протест з ведучою Філоновою

"Мені все до весни" - український співак випустив кліп-протест з ведучою Філоновою
Артур Боссо випустив кліп-протест на пісню "Мені все до весни". Головну роль зіграла ведуча Олена Філонова. Фото: надане піар-менеджером артиста

Виконавець Артур Боссо презентував кліп-протест на пісню "Мені все до весни". Технології витісняють реальність, а стосунки перейшли в статус "віртуальні": побачення і зустріч з друзями все частіше - в екранах телефонів.

"За цими екранами телефонів та ідеальними картинками почали втрачати реальні почуття і емоції, присмак першого побачення, тактильних відчуттів, щирих поглядів очі в очі. Я вважаю, що навіть рік віртуального спілкування не зрівняється і з п'яти хвилинами живих дотиків і зустрічей. Особистий контакт - це не соціальні мережі, саме цю важливу тему я хотів підняти у відеороботі" - поділився співак.

Головну роль у кліпі зіграла телеведуча й блогерка Олена Філонова. За сюжетом, холостяк приходить додому після робочого дня і гортає стрічку Instagram у пошуках тієї самої ідеальної.

"Для мене було важливо показати, що наше життя може бути таким, як раніше. У тандемі з кліпмейкером Разміком Погосяном ми показали сон, в якому немає місця соціальним мережам, а реальне спілкування є головним життєвим пріоритетом. Але всі приємні сни закінчуються, і життя залишається тільки в наших руках" - прокоментував Боссо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я підкинув вишню в небо, не попав до рота" - автор хіта "Гуси" випустив нову пісню

Виконавиця та саундпродюсерка Kola презентувала сингл "Ба". Присвятила пісню бабусі, яка не встигла побачити онуку на сцені. Створила трек разом із репером Володимиром Skofka.

Зараз ви читаєте новину «"Мені все до весни" - український співак випустив кліп-протест з ведучою Філоновою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі