понеділок, 03 квітня 2017 18:39

"Мені по цимбалах, де ми візьмемо гроші" - Дзідзьо пообіцяв юному музиканту інструмент

"Мені по цимбалах, де ми візьмемо гроші" - Дзідзьо пообіцяв юному музиканту інструмент
Дідзьо схвально оцінив виступ цимбаліста Фото: youtube

14-річний Владислав Ониськів із селища Ворохта Івано-Франківської області вразив суддів телевізійного шоу "Україна має талант. Діти". Відео виступу опублікували на YouТubе.

"Влад зараз вчиться не по нотах. За складністю мелодії і те, як він їх сприймає. Не кожен музикант з училища чи інституту може це зробити", – каже Петро Сказків. Ониськів - його учень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фіналіст "Україна має талант" створив чуттєву версію пісні учасниці відбору Євробачення

Всі судді сказали хлопцю "так", давши йому можливість продовжити виступи в шоу.

"Я в захваті від того, що живу в країні з такими людьми, як ти і твої учні", – звернулася Слава Фролова до вчителя Влада.

Юний цимбаліст зізнався, що грає він на цимбалах свого вчителя. Суддя шоу та український співак Дзідзьо сказав: "Ми маємо купити цимбали. І мені по цимбалах, де ми ті гроші візьмемо".

Відеокліп на пісню L'chaim ізраїльського співака Гада Ельбаза набрав більш як 5 млн переглядів на YouТube за два місяці. Кліп знімали в київському музеї Пирогового.

Зараз ви читаєте новину «"Мені по цимбалах, де ми візьмемо гроші" - Дзідзьо пообіцяв юному музиканту інструмент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі