пʼятниця, 23 березня 2007 11:02

Мадонна і Катрін Деньов стоять в черзі на роль у культовому серіалі "Частини тіла"

Світові знаменитості Мадонна, Ніколь Кідман, Сандра Баллок і Катрін Деньов встали в чергу, щоб знятися в культовому художньому телесеріалі Nip/Tuck ("Частини тіла"). Головними дійовими особами в серіалі є два пластичні хірурги з Майамі - Шон Макнамара (Ділан Уолш) і Крістіан Трой (Джуліан Макмехон).

У серіалі всі жінки в результаті роздягаються і зазвичай займаються любов"ю з доктором Крістіаном Троєм. Але це, як з"ясувалося, не лякає зірок світової величини. Навіть навпаки: наприклад, Ніколь Кідман сама запропонувала себе на роль в телефільм режисера Райана Мерфі, творця серіалу. Мерфі вже придумав для акторки персонаж з непривабливим носом, як у Вірджинії Вульф, який їй вже робили гримери в "Годинах".

У серіалі дивовижні повороти сюжетів: в основному глядачів тримає в напрузі своєю зухвалою поведінкою доктор Крістіан. То він розважається з транссексуалом, то займається сексом з пацієнткою, заздалегідь надівши їй на голову паперовий пакет.

Ролі в "Частинах тіла" отримали також співачка Аланіс Моріссетт, Брук Шилдс, Жаклін Біссет, Кетлін Тернер і Ванесса Редгрейв.

У США перші серії "Частин тіла" були показані в 2003 році, і серіал мав грандіозний успіх. У 2005 році "Частини тіла" отримали "Золотий глобус" в номінації "Кращий серіал-драма", повідомляє ИноПресса.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна і Катрін Деньов стоять в черзі на роль у культовому серіалі "Частини тіла"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі