вівторок, 06 березня 2018 14:49

"Ляпис-98" проведе тур на честь альбому "Ти кинула"

"Ляпис-98" проведе тур на честь альбому "Ти кинула"
Сергій Міхалок і оркестр "Ляпис-98" на концерті у Вроцлаві Фото: 24tv.ua

Спадщина легендарного гурту "Ляпис Трубецкой" продовжує жити в рамках нового колективу Сергія Міхалка – оркестру "Ляпис-98". Цьогоріч знаменитому альбому "Ти кинула" виповнюється 20 років.

На честь події гурт розпочинає великий світовий тур. Концерти проведуть в Україні, Білорусі, Ізраїлі, потім виступи в Європі. Восени 2018-го колектив вирушить до США і Канади, повідомляє 24tv.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян озвучили персонажів голлівудського блокбастера

Найближчі візити "Ляпис-98" – Біла Церква (8 березня), Запоріжжя (9-го), Кривий Ріг (10-го) і прифронтовий Маріуполь (11-го). Упродовж туру Міхалок і компанія двічі завітають до Києва – 4 квітня і 14 грудня, коли у Палаці спорту відбудеться фінальний концерт-святкування.

"Альбом "Ты кинула" став не тільки нашим дебютом, але й виявився найпопулярнішим альбомом кінця 1990-х. Ми хочемо відсвяткувати день народження цієї епічної платівки масштабним світовим туром із безпрецедентною, майже тригодинною програмою. Найкращі хіти часів "Ляписа Трубецкого", мегатонни звуку, авторські інсталяції і світлове шоу, море гумору та позитиву. Ми, як і раніше, в авангарді виконавців радикального шансона. Хлопчина сідає в "Зеленоглазое такси" і мчить крізь "Метелици" заради тієї, яка "В платье белом" "Кинула" його і помчала в "Евпаторию"... "А-у" хлопці, шо за "Абы-чё"? Чекаємо всіх на капітальних виставах", – каже Сергій Міхалок.

"Ляпис-98" – це барабани Дениса Шурова, бас – Дениса Стурченко, тромбон – Івана Галушко, труба – Владислава Сенкевича, гітара – Павла Третяка і вокал Сергія Міхалка. Автор відеоінсталяцій – Руслан Вашкевич, один з найвідоміших білоруських концептуальних художників. Перший концерт цього колективу відбувся навесні 2016 року, і гурт практично відразу вирушив у тур Україною, Білоруссю та Європою.

Зараз ви читаєте новину «"Ляпис-98" проведе тур на честь альбому "Ти кинула"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі