вівторок, 05 червня 2018 12:56

LP стане хедлайнером Atlas Weekend

LP стане хедлайнером Atlas Weekend
Лаура Перголіцці стане хедлайнером Atlas Weekend Фото: FOX31 Denver

Американська співачка Лаура Перголіцці, більш відома під сценічним псевдонімом LP, стане хедлайнером київського фестивалю Atlas Weekend цього літа.

"Вона - справжня музична сенсація сучасності. Проникливі, душевні пісні Лаури Перголіцці ніби завжди були з нами, завжди поруч. У цьому році її по праву вважають однією з найбільш затребуваних артисток по обидва боки Атлантики! Ради оголосити одного з хедлайнерів нашого фестивалю! LP на Atlas Weekend 2018! ", - йдеться в повідомленні на офіційній Facebook-сторінці заходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Круто, дорого, видовищно": враження від Sziget 2017 гостей фестивалю

В минулому році американка встигла виступити в Києві двічі. В кінці червня співачка зібрала повний клуб Stereo Plaza, а в грудні підкорила столичний Палац спорту. Крім того LP була гостею одного з прямих ефірів шоу "Х-фактор".

Atlas Weekend в цьому році буде п'ятиденним і пройде з 3 по 8 липня. Приймати фестиваль буде київський експоцентр ВДНХ. Першими в якості хедлайнерів були оголошені британські електронщики The Chemical Brothers. Крім того, на фестиваль вже заявлений бельгійський діджей Lost Frequencies і британський співак Том Оделл.

Літній dance-фестиваль "Білі Ночі" проходить двічі на рік на Арт-заводі Платформа. У цьому році він відбудеться вшосте.

Зараз ви читаєте новину «LP стане хедлайнером Atlas Weekend». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі