середа, 09 червня 2021 18:10

"Локі", як котяча м'ята для фанів Marvel - реакція соцмереж на прем'єру серіалу

"Локі", як котяча м'ята для фанів Marvel - реакція соцмереж на прем'єру серіалу
Професійні критики й культурні оглядачі поділилися враженнями від перегляду в мережі. Фото: twitter.com/LokiOfficial

На платформі Disney+ презентували американський мінісеріал "Локі". Сьогодні вийшли два епізоди серіалу, що ґрунтується на однойменному персонажі з Marvel Comics.

Професійні критики й культурні оглядачі поділилися враженнями від перегляду в мережі. Здебільшого вони схвальні, пише Obozrevatel.

Критики зазначають, що кіновсесвіт Marvel виходить на якісно новий рівень завдяки цій стрічці.

"Перші два епізоди "Локі" просто фантастичні. Очевидно, що Том Гіддлстон (актор, який зіграв головного персонажа. - Gazeta.ua), як і раніше, ідеальний у цій ролі, але мені подобається, як серіал розширює кіновсесвіт у новому напрямі", - поділився у Twitter шеф-редактор видання Collider Стівен Вайнтрауб.

Також похвалили акторську майстерність Гіддлстона. Рецензенти зауважили, що актор "ідеально пасував для ролі бога пустощів".

Мінісеріал критики називають кумедним, трохи дивним і захопливим. Та за їхніми словами, перша серія "погано написана й погано подана".

"Друга серія - помітний крок уперед. Усе готово, щоб належно запалити в сезоні", - зауважив редактор Discussing Film.

Журналіст Жермен Люсьє порівняв серіал "Локі" з котячою м'ятою, призначеною для шанувальників Marvel. Його потішили сюжетні ходи й нові герої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екранізують заборонений Голлівудом сценарій

"Перші два епізоди серіалу олюднюють одного з найбезжалісніших і найкровожерливіших нарцисів у фільмах Marvel", - прокоментував Ерік Дегганс у матеріалі для видання NPR.

За сюжетом мінісеріалу "Локі", зведений брат Тора й бог хитрості Локі, убитий Таносом у фільмі "Месники: Війна нескінченності", дістає можливість повернутися до життя після того, як у "Месники: Завершення" йому вдається втекти з Тесеракту під час подорожі Месників у минуле. Після втечі Локі потрапляє в таємничу організацію "Управління часовими змінами", де його змушують мандрувати в часі, виправляючи перебіг історії.

Режисер - Кейт Геррон, який працював над "Статевим вихованням" на Netflix.

Головну роль виконає Том Гіддлстон. Також до нього приєднався Овен Вілсон. Це його дебют у кіновсесвіті Marvel. У "Локі" він зіграє Мобіуса - члена поліцейської організації "Управління часовими змінами", яка стежить за часовою лінією.

Зараз ви читаєте новину «"Локі", як котяча м'ята для фанів Marvel - реакція соцмереж на прем'єру серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі