середа, 24 грудня 2014 16:32

Лія Ахеджакова розповіла про втрату друзів та родичів через позицію по Криму

Лія Ахеджакова розповіла про втрату друзів та родичів через позицію по Криму

Народна артистка Росії Лія Ахеджакова розповіла Еспресо TV, що через позицію по Криму з нею перестали спілкуватися друзі.

"У мене таке враження, що від мене родичі відмовилися, але, може, мені здається, не знаю. Питання відокремлення Криму від України розділило багато сімей, друзів і суспільство. В будь-якому разі, є друзі, які відпали", - сказала Ахеджакова.

Також 76-річна актриса зазначила, що думаючих людей в будь-якій країні не так багато. І припустила, що криза змусить задуматися ура-патріотів, оскільки "економіка - великий лікар".

"Я не ясновидиця, я актриса, і я не можу сказати, що чекає нашу країну, але зараз вже є зірниці великої біди. Часто вони виходять від заборонних та каральних законів. Все, що відбувається в країні, - це дуже страшні і погані прикмети часу", - заявила Ахеджакова.

Актриса разом з Ельдаром Рязановим, Юрієм Шевчуком, Андрієм Кончаловським, Борисом Гребєнщиковим та іншими представниками російської культури неодноразово виступала з критикою політики Росії щодо України.

У 2013 році Ахеджакова стала лауреатом премії Московської Гельсінської групи "За захист прав людини засобами культури і мистецтва".

Зараз ви читаєте новину «Лія Ахеджакова розповіла про втрату друзів та родичів через позицію по Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі