понеділок, 16 грудня 2013 12:10

Легендарні Depeche Mode знову виступатимуть в Україні

  Depeche Mode
Depeche Mode

Наступного року сінті-поп гурт знову приїде в Київ. Це буде вже другий концерт Depeche Mode за останні півроку в Україні.

Цього разу виступ також буде в рамках всесвітнього Delta Machine Tour, пов'язаного з виходом 26 березня 2013 року тринадцятої платівки Depeche Mode "Delta Machine". Альбом отримав в основному позитивні відгуки з боку музичних критиків, хоча деякі відмітили одноманітність лірики основного учасника групи, у якій він так само звертається до гріхів та спокути.

Depeche Mode вже приїжджали в Київ у червні цього року. Влітку квитки так швидко розкупили, що гурт пообіцяв приїхати до Києва зі ще одним концертом. Відбудеться він 26 лютого у Міжнародному виставковому центрі. Квитки вже є у продажі.

Доречі, нещодавно гітарист Depeche Mode Мартін Гор висловив свою підтримку українським мітингувальникам на Євромайдані. Зробив він це в голландському місті Амстердам, під час ексклюзивного інтерв'ю "ТСН. Особливе". Вражений сміливістю українців, гітарист Depeche Mode в знак поваги надів синьо-жовту стрічку.

Британський музичний колектив, що утворився в 1980-му році у місті Базілдон. Цей гурт створив власний стиль в жанрах електронної та рок-музики і є одним з найбільш успішних та довгоживучих гуртів світу.

Зараз ви читаєте новину «Легендарні Depeche Mode знову виступатимуть в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі