субота, 03 червня 2017 08:49

"Коли заїхав у двір на "запорожці", всі ахнули" — Анатолій Паламаренко

"Коли заїхав у двір на "запорожці", всі ахнули" — Анатолій Паламаренко
Майстер художнього слова Анатолій Паламаренко виступав разом з Дмитром Гнатюком, дуетом Штепсель і Тарапунька, фото: Сергій Старостенко

10 концертів у день раніше давав майстер художнього слова Анатолій Паламаренко. Виступав разом з Дмитром Гнатюком, дуетом Штепсель і Тарапунька.

Про це він розповів в інтерв'ю журналу "Країна".

"Дмитро Гнатюк почув мене на концерті і запропонував виступити разом. Люди говорили: "Ви один одного доповнюєте". Мені, молодому, цей комплімент був дуже приємний. Почав тоді гарно заробляти. По блату придбав свій перший автомобіль — "запорожець". Секретар тернопільського обкому Григорій Шевчук завжди нас запрошував на свята виступати. Коли став заступником Ради міністрів, я йому зателефонував. "Вам "москвич?", - спитав мене. "Мені хоч би "запорожця", - відповів. То була перша серйозна покупка. Коли в'їхав у двір, всі ахнули", - поділився артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Виділи кусок сала" — Анатолій Паламаренко розповів про свої концерти

"Часто брав участь в урядових концертах. Виступав перед Шелестом, Щербицьким. Бувало, мав 10 концертів в день. За всі платили. Тоді із "Запорожця" пересів на "Волгу". Заступником голови Ради міністрів став Володимир Семичасний. Пішов до нього, попросив допомогти з придбанням нового автомобіля. Він зателефонував міністру торгівлі: "Слухай, на тебе тут є гумореска. Її буде Паламаренко читати". За кілька днів вже мав машину. Поки доїхав на "волзі" додому, коліна мокрі були. Всі таксисти намагалися біля мене їхати тіснесенько, щемили – пацан-паразит веде нову "волгу", та ще й чорну. В ті часи це буле розкіш", - додав Анатолій Паламаренко.

Більше спогадів Анатолія Паламаренка читайте у свіжому номері журналу "Країна".

Зараз ви читаєте новину «"Коли заїхав у двір на "запорожці", всі ахнули" — Анатолій Паламаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі