неділя, 22 лютого 2015 22:55

Кількість жертв під час виходу з Дебальцевого є мінімальною - керівництво АТО

Кількість жертв під час виходу з Дебальцевого є мінімальною - керівництво АТО
bbs.if.ua

Командування АТО спростовує неорганізований вивід українських військ із Дебальцевого, а втрати вважає мінімальними. Про це в ефірі каналу "ТСН" заявив заступник керівника АТО в секторі "С" (зона Дебальцевого) полковник Валентин Федічев, передає "Укрінформ".

"Претензії до оборонної тактики командування Міноборони під час оборони дебальцевського плацдарму безпідставні. До останніх годин противник не знав, де знаходиться штаб сектору "С". У противному випадку нас би знесли "Градами" і система керування була б знищена повністю", - зазначив він.

Федічев додав, що вихід з "полуоточення" в Дебальцевому - досить складна форма бойових дій. Але попри намагання бойовиків, Збройним силам вдалося зірвати їхні плани.

"Ніякі 1500 українських військових не пройдуть по Донецьку як військовополонені. Не виходили наші військові по зеленому коридору без зброї як переможені, і кількість людей, що залишилася там, - це мінімальна, трагічна плата за організований вивід українських військ", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Кількість жертв під час виходу з Дебальцевого є мінімальною - керівництво АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі