неділя, 22 листопада 2020 18:17

Кіану Рівз, свобода дій і беззаконня: трейлер відеогри Cyberpunk 2077 виклали у мережу

Автор: twitter.com
  Кіану Рівз у грі Cyberpunk 2077 виконав роль рок-музиканта Джонні Сільвергенда. Його цифровий привид буде коментувати дії гравця через закадровий голос та з'являтися на екрані у вигляді голограми
Кіану Рівз у грі Cyberpunk 2077 виконав роль рок-музиканта Джонні Сільвергенда. Його цифровий привид буде коментувати дії гравця через закадровий голос та з'являтися на екрані у вигляді голограми

У мережі з'явився трейлер науково-фантастичної відеогри Cyberpunk 2077 про світ майбутнього. Розробник - польська компанія CD Projekt RED.

Cyberpunk 2077 створили в жанрі action RPG (рольова відеогра, в якій важливу частину займають елементи жанру бойовик. - Gazeta.ua). Це пригодницька історія у відкритому світі з виглядом від першої особи.

Дія відбувається 2077-го у вигаданому американському мегаполісі Найт-Сіті, Каліфорнія. Там панує одержимість силою, гламуром і модифікаціями тіла. Не діють закони ні країни, ні штату. Місто контролюють корпорації. Відбуваються бандитські війни. Збільшується бездомність. Через постійні загрози всі громадяни мають дозвіл володіти і відкрито носити вогнепальну зброю.

Гравець бере на себе роль найманця V. Намагається роздобути єдиний у своєму роді імплант, який є ключем до безсмертя. Його стать, зовнішність і передісторія налаштовуються на початку та впливають на подальший сюжет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реліз Cyberpunk 2077 перенесли втретє

За словами авторів, гравці можуть вибрати кіберпрограмне забезпечення свого персонажа, набір навичок і стиль гри. А також дослідити величезне місто, поділене на шість унікальних районів, де кожне прийняте рішення змінює історію і світ навколо.

Бойова система містить використання вогнепальної та зброї ближнього бою, сили та стимуляторів, які дають додаткові ефекти й бонуси.

Один із центральних героїв - соліст рок-гурту Samurai Джонні Сільвергенд. Його зіграв канадський актор Кіану Рівз.

В основу проєкту лягла настільна рольова гра Cyberpunk 2020, вперше опублікована 1988-го. Cyberpunk 2077 є її продовженням. Вийде 10 грудня на Xbox One, PlayStation 4, ПК і Google Stadia. Також буде доступна для Xbox Series X і PlayStation 5.

CD Projekt RED анонсували Cyberpunk 2077 2012 року. Серед попередніх проєктів студії - трилогія "Відьмак" за мотивами однойменної серії фентезі-романів Анджея Сапковського.

Зараз ви читаєте новину «Кіану Рівз, свобода дій і беззаконня: трейлер відеогри Cyberpunk 2077 виклали у мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі