пʼятниця, 19 квітня 2013 01:15

Італієць Шустер має бажання стати громадянином України

Італієць Шустер має бажання стати громадянином України
Фото: news.chortkiv.net.ua

Телеведучий програми "Шустер live" Савік Шустер, яка виходить на телеканалі "Інтер", був у четвер ввечері 18 квітня гостем на каналі ТВІ у програмі Павла Шеремета "Проти ночі".

Під час бесіди Шеремет запитав у Савіка, чи немає у нього бажання стати громадянином України і не бути італійським "заробітчанином" в цій країні? У відповідь Шустер здивував свого співрозмовника.

"Я з 2005 року перебуваю в Україні і у мене є бажання і право стати громадянином України", - сказав він.
Ведучий уточнив у Савіка, навіщо йому міняти італійське громадянство на українське?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція побойкотує Шустера і вгамується - ведучий "Свободи слова"

"Україна в цьому році підпише Угоду з Євросоюзом. Буде дорожня карта і через деякий час стане частиною Європи. Для європейської людини немає різниці між українським або італійським громадянством", - відповів він.

Нагадаємо, зараз у Савіка Шустера громадянство Італії і Канади.

Коментуючи ситуацію, яка сталася в ефірі ток-шоу "Шустер live" 12 квітня, коли опозиція покинула студію, Шустер назвав цей демарш помилкою. У представників опозиції був шансвисловити все в обличчя мерові Харкова, оголосити свої претензії на всю країну, але вони цього не зробили і тим самим "трішки зрадили своїх виборців", вважає Шустер.

Крім того, телеведучий звинуватив депутата Миколу Томенка, який закликає заборонити в Україні вести ток-шоу іноземцям, в шовінізмі.

Зараз ви читаєте новину «Італієць Шустер має бажання стати громадянином України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі