вівторок, 14 липня 2020 14:57

HBO покаже український фільм

HBO покаже український фільм
За словами продюсерів стрічки, зараз завершився етап передання всіх матеріалів фільму згідно з міжнародними стандартами компанії HBO. Фото: Мої думки тихі у Facebook

Український фільм "Мої думки тихі" Антоніо Лукіча вийде на стримінговій платформі HBO Europe.

Його покажуть на сервісі восени 2020 року, повідомляє Державне агентство з питань кіно.

За словами продюсерів стрічки, зараз завершився етап передання всіх матеріалів фільму згідно з міжнародними стандартами компанії HBO.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки у прокаті зібрала стрічка "Мої думки тихі"

Контракт із британським агентством Reason8 Films підписали ще навесні.

"Тепер це не просто перший український фільм про високого чувака, а й перший український фільм про високого чувака, який може ліпити логотип HBO на всі свої картинки та постери", — заявили творці фільму.

"Мої думки тихі" — українська лірична комедія українського режисера Антоніо Лукіча 2019 року. Стрічка стала дебютною повнометражною художньою стрічкою для Лукіча. Вперше фільм демонструвався 4 липня 2019 року на секції East of West ("На Схід від Заходу") 54-го Міжнародного кінофестивалю в Карлових Варах, де фільм "Мої думки тихі" отримав Спеціальну премію журі.Фільм вийшов в український кінопрокат 16 січня 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «HBO покаже український фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі