четвер, 14 червня 2012 10:59

Г'ю Лорі готує три нові проекти

Г'ю Лорі готує три нові проекти
У мережі вже активно обговорюють участь Хью Лорі в "Робокопі". Фото: icewallpapers.ru

Акторський склад ремейку популярного фільму про кіборга-поліцейському, можливо, поповнить Г'ю Лорі. "Доктору Хаусу" довірять роль генерального директора корпорації Omni Corp, яка перетворює загиблого на завданні поліцейського Алекса Мерфі на кіборга. Зйомки фільму повинні початися вже цього літа.

Несподівана новина схвилювала шанувальників актора, офіційних коментарів від студії поки не було, але в мережі вже активно обговорюють участь Хью Лорі в "Робокопі".

Режисером нової картини стане Жозе Паділья ("Елітний загін"), а головну роль кіборга-поліцейського виконає Юель Кіннаман ("Фантом"). Свою згоду на участь у картині вже дали Гарі Олдман, який повинен виконати роль винахідника кіборга, Семюел Л. Джексон і Еббі Корніш, що претендує на місце коханої головного героя.

Комерційний успіх і популярність оригінальної стрічки надихнули творців ремейку на зйомки своєї версії культового бойовика. Зірковий акторський склад може додати гостроти знайомому сюжету. Прем'єра намічена на серпень 2013 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Г'ю Лорі в Києві буде їсти український сир

Протягом восьми років Г'ю Лорі виконував головну роль у серіалі "Доктор Хаус", завоювавши два "Золотих глобуси" і п'ять номінацій на премію "Еммі". Серіал завершений, але U'ю Лорі продовжує зніматися в кіно.

В кінці грудня глядачі зможуть побачити його у фільмі "Любовний перепліт", де він виконав одну з головних ролей. Нещодавно його старий друг Стівен Фрай написав у своєму мікроблозі на Twitter про новий спільний проект з Лорі. Разом вони працюватимуть над озвученням мультфільму, знятого за новелою Оскара Вайлда "Кентервільський привид". Поки проект перебуває на стадії розробки, а його вихід запланований на Різдво 2014 року.

Зараз Г'ю Лорі зайнятий концертним туром, 24 і 25 червня він дасть концерти в Санкт-Петербурзі та Москві. У 2011 році Лорі випустив дебютний блюзовий альбом "Let Them Talk", який відразу ж зайняв перші рядки в рейтингу британського хіт-параду. Тоді він відвідав з концертами сім європейських міст, серед яких були Лондон, Манчестер, Берлін та інші.

Зараз ви читаєте новину «Г'ю Лорі готує три нові проекти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі