субота, 13 квітня 2013 11:59

Гурт "Гайдамаки" просить продавати в українських пабах вітчизняне пиво
6

Фото: Фото: Аріна Кантоністова

13 квітня в столичному "Крістал Хол" рок - гурт "Гайдамаки" презентує свій останній альбом "Годі спати!". Напередодні музиканти встигли заграти його в Івано-Франківську, Рівному та Вінниці.

"Нарешті змогли виступити у Вінниці. Влітку 2011 року приїхали на козацький фестиваль "Живий вогонь". Там сталася неприємна подія. Тільки налаштували апаратуру, як тут міліціонери генератори вимкнули. Через те, що ми виступати почали після 22-ї години. А тоді вступив у силу закон про заборону масових заходів після десятої вечора. Було неприємно. Якщо то був козацький фестиваль, то слід козакам його було і провести до кінця. Вийшло протистояння козаків проти міліції. Сьогодні виступили без проблем. Прекрасний клуб нас приймає. Але я завжди не розумів от такої речі. Чому українські паби продають закордонне пиво? Ми з хлопцями дуже любимо "Бердичівське". Бо воно хороше, живе, українське пиво. Чому в українських пабах його ігнорують? Продають якийсь там "Карлзберг". В Європі від нашого пива просто у захваті. Раз взяли у Польщу "Бердичівське", "Уманське". Там як розсмакували, тепер весь час просять ще привезти!" - зауважив лідер "Гайдамаків" Олександр Ярмола.

"Годі спати" - перший альбом з оновленим складом "Гайдамаків". Його записали у Варшаві на "Медіа Студіо". У новоствореного колективу "Козак Сістем", куди перейшла більшість зі старих "Гайдамаків", також нещодавно відбулась прем'єра їхнього першого альбому "Шабля".

"На жаль, ми з "Козак Сістем" не спілкуємося. Але то може бути питання часу. Сьогодні слухали їхню "Шаблю". Я втримаюся від оцінок. Але з 17 треків є два дуже хороші", - зауважив Ярмола.

Зараз ви читаєте новину «Гурт "Гайдамаки" просить продавати в українських пабах вітчизняне пиво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі