середа, 26 грудня 2012 13:10

"Гру престолів" цього року скачали 4 мільйони разів

"Гру престолів" цього року скачали 4 мільйони разів
Кадр з серіалу "Гра престолів". Фото: kinopoisk.ru

Серіал "Гра престолів" (Game of Thrones) в цьому році очолив список "піратських" серіалів - тільки один його епізод був викачаний 4,2 млн. разів, що дозволило йому посунути на друге місце серіал про серійного вбивцю "Декстер" (Dexter), яке завантажили 3,8 млн. користувачів, повідомляє The Guardian з посиланням на рейтинг TorrentFreak.

Як відзначає видання, кількість піратських скачування "Ігри престолів" порівнянно з телеаудиторією серіалу - ті ж 4,2 млн. Найбільша кількість нелегальних скачувань було зроблено в Австралії, на другому і третьому місці США і Канада.

Третім за популярністю серед користувачів, що викачують піратські копії, став серіал "Теорія великого вибуху" (The Big Bang Theory), який завантажили 3 млн осіб. Четверте місце зайняло телешоу "Як я зустрів вашу маму" (How I Met Your Mother). У першу п'ятірку також увійшов серіал "У всі тяжкі" (Breaking Bad), що набрав 2,5 млн. скачувань.

Зараз ви читаєте новину «"Гру престолів" цього року скачали 4 мільйони разів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі